Apputvikling

Vi utvikler apper av høy kvalitet
til en konkurransekraftig pris.

Apputvikling Rada Labs
Clikk app

APPUTVIKLING

Vi utvikler apper av høy kvalitet.

Vi utvikler applikasjoner til dine mobile enheter, tilpasset dine behov. Med vårt team av innovasjonseksperter og utviklere hjelper vi deg å realisere din visjon, fra idé og innovasjonsfasen, til utvikling og lansering.

Vi tilbyr også white-label apper, hvilket betyr at vi utvikler din app basert på en template/hyllevare som gjør det både mer kostnadseffektivt, godt vedlikeholdt og full support. Rett og slett enklere og mer forutsigbart for deg som kunde.

Enten du ønsker en native app skreddersydd opp mot iOS/Android, eller en raskere og rimeligere cross-platform app med felles kode for alle plattformer, står vi klare til å levere. Utviklerne våre har god erfaring med cross-platform språket React Native, som lar appene fungere både på Android og iOS, med én felles kodebase.

Vi er proffs på UI og UX design, noe som gjør at du får apper som både ser bra ut, er enkle å bruke og gir en god opplevelse for brukeren.

Når appen er ferdig utviklet kan vi hjelpe deg med både lansering, marked, support og forvaltning, samt annen rådgivning.

Clikk app

DESIGNED BY RADA LABS

Apper skreddersydd ditt behov.

Vi bruker alltid de beste og mest stabile rammeverkene, skyløsningene og teknologiene skreddersydd til ditt prosjekt. Vi bruker Agile prosjekt- og innovasjonsmetodikker som Scrum og Kanban for å få en effektiv, rimelig og kvalitetssikret prosjektledelse og utvikling.

Vi booker gjerne et uforpliktende møte for å kartlegge ditt behov og komme med et tilbud. Ta kontakt.

Clikk app

DETTE TILBYR VI

Full pakke eller enkelttjenester

Vi hjelper deg gjerne med ditt neste prosjekt!

Let´s talk

Kontakt oss

Ta kontakt for en uforpliktende prat om ditt neste prosjekt!

Fyll ut skjemaet eller send oss en e-post på post@radalabs.net