Webutvikling

Vi bygger nettsider og webapper
skreddersydd dine behov.

Apputvikling Rada Labs
Slottsfjell Clikk webapp

WEBUTVIKLING

Nettsider og Webapper

Vårt dyktige team hjelper deg gjerne å skape, utvikle eller videreutvikle din nettside/webapplikasjon for å realisere ditt ønske. Vårt team av innovasjonseksperter og utviklere kan hjelpe deg gjennom hele prosessen, fra idé og innovasjonsfasen, till utvikling og lansering – eller utvikle på din bestilling.

Bygging av nettside

Det finnes mange aktører i dag som tilbyr rimelige nettsider, men med Rada Labs sin ekspertise på moderne og designrike brukergrensesnitt og god brukeropplevelse, har vi gjennom årene hjulpet mange bedrifter med å skape eller fornye sin nettside. Vi kan bruke velkjente CMS slik som WordPress for å gi deg en god nettside du selv kan administrere til et konkurransedyktig pris, men ønsker du noe alldeles unikt kan vi også programmere spesialtilpassede nettsider fra grunnen av.

Utvikling av webapp

Vårt team har årevis med erfaring med å utvikle webapplikasjoner bygget på solide rammeverk og skreddersydde skyløsninger. Vi ser til å alltid bruke den teknologien som er best egnet til ditt behov.

Slottsfjell Clikk webapp

DESIGNED BY RADA LABS

Webapper skreddersyddditt behov.

Vi bruker Agile prosjekt- og innovasjonsmetodikker som Scrum og Kanban for å få en effektiv, rimelig og kvalitetssikret prosjektledelse og utvikling.

Vi booker gjerne et uforpliktende møte for å kartlegge ditt behov og komme med et tilbud. Ta kontakt.

Website

DETTE TILBYR VI

Full pakke eller enkelttjenester

Vi hjelper deg gjerne med ditt neste prosjekt!

Let´s talk

Kontakt oss

Ta kontakt for en uforpliktende prat om ditt neste prosjekt!

Fyll ut skjemaet eller send oss en e-post på post@radalabs.net