Vi leverer SaaS-tjenester og konsulenttjenester

White label apps og adminsystem

Lanseres høsten 2024

KOMMER SNART

‏‏‎ ‎App som en tjeneste

Er du på jakt etter en app som leverer kvalitet, treffer blink med brukernes/kundens behov, og som kommer raskt på markedet?
Oppdag "App som en tjeneste," vår kommende løsning hvor bedrifter og utdanningsinstitusjoner kan skaffe seg tilpassede white label-apps og webapper til en brøkdel av tradisjonelle kostnader.

Forbered deg på en digital transformasjon som effektiviserer, forbedrer og fremskynder teknologiske fremskritt i din organisasjon!

Ta kontakt for å lære mer og bli med på ventelisten.

App as a service - White label apps - Rada Labs SaaS
App as a service - White label apps - Rada Labs SaaS

KOMMER SNART

‏‏‎ ‎Nemesis - adminsystem

I 2024 lanserer vi Nemesis: et banebrytende administrasjonssystem som kombinerer brukervennlighet med avansert AI-teknologi, alt levert som en tjeneste. Nemesis tilbyr en omfattende pakke av funksjoner, inkludert kundemaster, utsendelse av varslinger til appbrukere, kundeklubber, lojalitetskort med mer. Systemet er designet for å være systemnøytralt og integreres sømløst med eksisterende CRM, ERP, og POS-systemer.

Er du en kunde av "App som en tjeneste"? Da vil du administrere din app gjennom det intuitive Nemesis-adminsystemet, noe som sikrer en effektiv og strømlinjeformet drift av dine digitale tjenester.

Navnet “Nemesis” er inspirert av betydningen “erkefiende”. Vi har valgt dette navnet fordi systemet er designet for å utfordre etablerte normer på markedet og sette en ny standard for effektivitet og brukervennlighet.

KONSULENTTJENESTER

Dette er våre tjenester

apps icon

Apputvikling

Vi utvikler apper til dine enheter, tilpasset dine behov. Vi leverer også white-label apper, kostnadseffektive av høy kvalitet.

website

Webutvikling

Vårt dyktige team hjelper deg gjerne å skape, utvikle eller videreutvikle din nettside/webapplikasjon for å realisere dine ønsker. Vi tilbyr også white-label webmoduler som gir deg kostnadseffektive løsninger av høy kvalitet.

E-handel Rada Labs

E-handel

Vi bygger skreddersydde nettsider, med full støtte for e-handel og integrerte betalingsløsninger.
høy kvalitet og rask levering til en rimelig pris.

website

Design & Markedsføring

Trenger du en rebranding av din merkevare og en ny markedsføringsstrategi til ditt selskap? Skal du skape et nytt produkt eller tjeneste som trenger en designprofil?
Vi er en total leverandør på design og markedsføring.

Innovasjon & idéutvikling

Innovasjon & Idéutvikling

Vårt team, bestående av eksperter på innovasjon og utviklere, anvender anerkjente metoder for innovasjon. Sammen med dere arbeider vi for å gjøre deres visjon til virkelighet, fra idé og innovasjonsprosess til utvikling og lansering.

Skreddersydde tjenester etter ditt behov

Universell utforming & Cross-platform

Fokus på brukervennlighet

Utviklet med fokus på design

Vi utvikler skyløsninger

~

Fokus på sikkerhet

R

Kvalitet før kvantitet

Vi tar samfunnsansvar