Utvalgte prosjekter

Apputvikling

Student Sørøst

Norges beste studentapp – Utvikles for Studentsamskipnaden i Sørøst-Norge.
Målet med appen er å samle alle tjenester som studenter har bruk for. Dette gjøres via et app-i-app system vi kaller Mikrotjenester. For eksempel, lar en mikrotjeneste deg handle i Studentsamskipnadens kantine med appen, og opparbeide seg rabatter på varer i kantina.
Appen lanserte August 2021 for USN sine 20 000 studenter fordelt åtte ulike campus.

Apputvikling & Webutvikling

Clikk

Alle dine digitale plattformer og feeder samlet på ett sted.

Hjelp dine venner, dine kunder eller ditt publikum å oppdage alt du har å dele, inkludert sosiale medier, innhold, kontaktopplysninger og mer – alt på én profil og alt samlet i én feed. Deling gjøres enkelt via lenke eller QR-kode.
En genial løsning tilpasset deg, influensere og bedrifter.

 

Innovasjon og idéutvikling

Ideathon 2020

Ideathon er et konsept utviklet av Rada Labs og en rekke samarbeidspartnere, deriblant Studentsamskipnaden i Sørøst-Norge.

Konseptet består av «Hackathons», hvor studenter inviteres til å komme opp med kreative nye ideer og løsninger til et formål, med sjansen til å vinne spennende premier.
Ideathon 2020 var utrolig vellykket, og som et resultat av dette kom idéen og konseptet til appen “Student Sørøst” frem.

Markedsføring & Design

Aventia

Under våren 2022 utførte Rada Labs en rebranding prosess til Aventia Media AS. Aventia ønsket en merkevare og et merkeuttrykk som bedre representerte både samtiden og virksomhetens utvikling etter flere år.
Rada Labs leverte i oppdraget en kartleggingsfase med merkevare-workshop, en ny merkevaredesign, og en designpakke med tillhørende designmanual.

E-handel

Mizzi.no

Mizzi er en nettbutikk innenfor mote, utviklet av Rada Labs. Nettbutikken er lagd i WooCommerce med flere integrasjoner, slik som sømløs integrasjon med kasse- og varesystem, leveringstjenester og flere betalingsløsninger.

Klippekortsportalen

Klippekortsportalen

Studentsamskipnaden i Sørøst-Norge

 

Klippekortsportalen er en webapplikasjon der ansatte ved SSN kan administrere klippekort og kuponger koblet mot appen Student Sørøst.

Active Eye

Active Eye

Universitetet i Sørøst-Norge

 

Prosjekt Active Eye var et forskningsprosjekt Rada Labs AS utviklet i samarbeid med forskere ved Universitetet i Sørøst-Norge.

Rada Labs hadde som formål å utvikle og bygge en applikasjon som skal fremme fysisk aktivitet, søvn og helse hos ungdommer og unge voksne.

Prosjektet var støttet av Regionale Forskningsfond: Oslofjordfondet.

Joober

Joober

Internt prosjekt

 

Joober er en app som ble utviklet for å gjøre jobbsøk enklere. Appen ble deretter på innovasjonskonkurransen Hack4NO finalist og premiert.

I dag er Joober-prosjektet nedlagt og vi utvikler nå en ny plattform med bruk av samme teknologi.

Cleopatra Mote

Cleopatramote.no

Cleopatra Mote AS

 

Cleopatramote.no er en nettbutikk innenfor mote, utviklet av Rada Labs. Nettsiden er lagd i Shopify med en del integrasjoner mot Facebook og Instagram nettbutikk, Instagram feed og betalingsløsninger.

Idébanken

Idébanken

Studentsamskipnaden i Sørøst-Norge

 

Idébanken var en del av Ideathon.no for å freme student innovasjon.  Her kunne studenter gå inn å poste idéer på hvordan man kan forbedre studenthverdagen.

SenSys

SenSys

Sensors & Systems

 

Sensys Norge er utviklet av Rada Labs AS. SenSys er et nasjonalt innovasjonssamarbeid for tilgang til utstyr og kompetanse innen muliggjørende mikro- og nanoelektronikk, sensorer og sensorsystemer. 

Oceantherm

Oceantherm.no

Oceantherm AS

 

Oceantherm.no er en nettside som til store deler er utviklet av Rada Labs.
OceanTherm utvikler løsninger for å forhindre orkaner og tropiske stormer.

Electronic Coast

Electroniccoast.no

Electronic Coast

 

Electroniccoast.no er utviklet av Rada Labs AS. Electronic Coast er en uavhengig industriforening og kompetanseklynge som arbeider med arena- og nettverksbygging. Klyngens mål er å styrke verdiskaping og innovasjon i elektronikk- og IKT-baserte bedrifter i Vestfold.