Om oss

Velkommen til Rada Labs!

Vi er en gruppe kreative og lidenskapelige individer som jobber hardt for å utvikle produkter og tjenester av høy kvalitet. Vi har en lidenskap for innovasjon og utvikler våre egne merkevarer innen apper, samtidig som vi utvikler applikasjoner for våre kunder.

Vi har spesialisert oss på å bygge apper for smarttelefoner, smartklokker, nettbrett og datamaskiner ved å bruke den nyeste teknologien innen skytjenester, programvare og kunstig intelligens. Dette lar oss skape smarte applikasjoner som tar ditt digitale liv til neste nivå.

Enten du ønsker å utvikle en app for din bedrift eller trenger en app for en organisasjon, er Rada Labs sine tjenester et godt valg. Vi jobber hardt for å sikre at produktene våre ikke bare ser fantastiske ut, men også fungerer sømløst og leverer fantastisk ytelse.

Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere din visjon og ta din digitale opplevelse til neste nivå!

Vår historie

Vi startet ettersom vi ønsket å være kreative og innovere

Alt startet med en idé om å forenkle jobbsøk. Rada Labs grunnleggere, Rasmus Tyrén og Dan Trygve Olsrød, ønsket å innovere jobbsøkerprosessen, og i 2017 skapte de app-idéen «Joober». Konseptet ble videreutviklet og vant en innovasjonspris fra NAV på et hackathon, og deretter ble det tatt videre til teknologiinkubatoren Kobben. Rada Labs AS ble senere grunnlagt for å samle flere app-ideer under samme selskap. Siden den gang har Rada Labs opplevd en stor vekst, og selskapet har nå 6 ansatte på Rada Labs sine kontorer både i Oslo og Vestfold, der de bygger flere ulike applikasjoner og bistår med konsulenttjenester til bedrifter. En av deres vellykkede prosjekter inkluderer studentappen Student Sørøst

Spesialisert innenfor ED-TECH

Norges beste Student app

Rada Labs satte i gang arbeidet med å utvikle studentappen Student Sørøst i 2020 sammen med Studentsamskipnaden i Sørøst-Norge (SSN). Selskapet startet med å arrangere et Ideathon over en helg, der de inviterte 100 studenter til å konkurrere om å skape den beste idéen for Norges beste studentapp. Vinnerne av konkurransen ble ansatt av Rada Labs, og sammen med selskapets egne utviklere utviklet de appen.

Student Sørøst ble lansert i 2021 og har i dag 12 000 aktive brukere av Universitetet i Sørøst-Norge sine 18 000 studenter, noe som betyr at appen har nådd 65% av målgruppen. Appen tilbyr en rekke funksjoner som hjelper studenter i studiehverdagen. Studentappen kan blant annet brukes til å låse seg inn og ut av studentboligen, man får studentbonuser når man handler, man får varsler om gode tilbud og sosiale arrangementer, og man får se menyen ved spisesteder.

I 2022 kjøpte SSN seg inn i Rada Labs AS for å sikre teknologisk kompetanse og utvikling. Ved å kombinere sin kompetanse og erfaring vil Rada Labs og SSN jobbe sammen for å fortsette innovere den digitale studiehverdagen og utvikle nye prosjekter som kan være til nytte for studenter i hele landet.

Spesialisert innenfor ED-TECH

Norges beste Student app

Kreativitet, Kvalitet, Simplisitet og samfunnsansvar

Hvordan vi arbeider i Rada Labs

Rada Labs har et sterkt fokus på å jobbe opp mot sine fire kjerneverdier: Kreativitet, Kvalitet, Simplisitet og Samfunnsansvar. Bedriftskulturen hos Rada Labs handler om å være kreativ og innovativ, og de har en flat struktur der alle ansatte påvirker utviklingen av tjenestene selskapet skaper. Dette gir en dynamisk og innovativ arbeidsplass der alle kan bidra med sine unike ideer og perspektiver.

Hos Rada Labs er det høye krav til kvalitet på alle produkter og tjenester som leveres. Alt kvalitetssikres gjennom brukertesting og gjennom flere ledd i selskapet, for å sikre at produktene fungerer optimalt og leverer det de skal. Rada Labs bygger alle sine produkter ut fra brukerens perspektiv, og deres tredje kjerneverdi er Simplisitet. Dette betyr at alt de lager skal være rent og enkelt å bruke, slik at brukerne kan navigere enkelt og effektivt gjennom tjenestene.

Selskapets fjerde kjerneverdi er Samfunnsansvar, og dette er et viktig aspekt i alt de gjør. Rada Labs sørger for å levere tjenestene fra miljøvennlige serverparker, og har et sterkt fokus på å bygge applikasjoner med fokus på et ansvar innen økonomi, miljø og sosialt ansvar. Dette viser at Rada Labs tar sin rolle som samfunnsaktør på alvor og er opptatt av å ha en positiv innvirkning på samfunnet.

Team

Dette er Rada Labs

Bilde av Rasmus Tyrén CEO og founder

Rasmus Tyrén

CEO & Founder

Bilde av Dan Olsrød CTO og founder

Dan Olsrød

CTO & Founder

Stian Vaage

Stian Vaage

Senior utvikler & Scrum Master

John Martin Dahl Kaalsaas

John Martin Kaalaas Dahl

Senior utvikler

Jan Thomas

Viktor Ormestad Larsen

Utvikler

User

Jonas Winston Johansen

Utvikler

Samarbeidspartnere

microsoft
ibm
crayon
crayon
crayon
USN
SSN
silicia
finova
mtias

Vi hjelper deg gjerne med ditt neste prosjekt!

Let´s talk

Kontakt oss

Ta kontakt for en uforpliktende prat om ditt neste prosjekt!

Fyll ut skjemaet eller send oss en e-post på post@radalabs.net