Innovasjon & Idéutvikling

Vi hjelper deg å bli konkurransekraftig
gjennom gjennom innovasjon.

Ideathon / Hackathon 2022
Workshop - Teams meeting
Brand guide Rada Labs

INNOVASJON & IDÉUTVIKLING

Alt fra Rådgivning til Hackathon.

Å være konkurransekraftig i dag handler om å kunne levere god kvalitet og dekke kundens behov, rimeligest og raskest mulig. Dette er hva innovasjon og utvikling handler om, å hele tiden forbedre sine produkter, tjenester og prosesser.

Spesielt innenfor tjenesteutvikling – konsulenttjenester, apper og nettsider – har vi et stort fokus på å finne ut og bekrefte hva brukeren eller kunden trenger for å dekke sine behov. Dette gjør vi gjennom både Hackathons, intervjuer og digitale undersøkelser med ditt kunde/brukersegment.

Vi arbeider også med rådgivning og coaching innenfor prosessinnovasjon, der vi hjelper deg og ditt team å optimere utvikling og forvaltning gjennom bransjens beste innovasjonsmetodikker.

Vårt team har ikke bare akademisk spesialisering innenfor innovasjon, designprosesser og utviklingsprosesser, men også årevis med erfaring innenfor disse områdene.

Ideathon 2020 - Hackathon Norge, Norway - Rada Labs

INNOVATION BY RADA LABS

Vi arbeider selv med innovasjonsprosesser, hele tiden.

I Rada Labs har vi selv utviklet mange apper, nettsider og tjenester for våre kunder. Våre prosesser følger bransjens beste innovasjonsperspektiver og metodikker, noe som lar oss levere våre tjenester raskere og rimeligere enn våre konkurrenter, uten kompromiss på kvalitet. Vi spesialiserer oss bla. innenfor kunde-drevne innovasjonsmetodikker som Lean, Lean-startup, Design-Thinking og Agile metodikker som Scrum og Kanban. Innenfor markedsføring spesialiserer vi oss mot bla. The Cold Start Problem-metodikken.

Vi booker gjerne et uforpliktende møte for å kartlegge ditt behov og komme med et tilbud. Ta kontakt.

Designing logo

Vi hjelper deg gjerne med ditt neste prosjekt!

Let´s talk

Kontakt oss

Ta kontakt for en uforpliktende prat om ditt neste prosjekt!

Fyll ut skjemaet eller send oss en e-post på post@radalabs.net